top of page
  • Foto van schrijvermijkebos

Plukdag!

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020


“Zo willen we een plek zijn, waar schoolkinderen kunnen komen om te zien hoe fruit groeit en bloeit, hoe planten en voedsel hun natuurlijke weg vinden. Familie Bos staat open voor samenwerkingen om dit prachtige stuk grond, als stadspoort van Dokkum te onderhouden en op te bouwen."


Dit stond vorige week in de lokale krant. Al een aantal maanden is dit mooie stukje grond in het bezit van mijn familie. Samen met mijn vader gaan we het nieuw leven inblazen. Er is al een hoop gebeurd. Het online platform In-Dokkum interviewde ons ook en schreef een leuk artikel over de activiteiten.


Het herstellen van de boomgaard met unieke fruitrassen, het aanleggen van een voedselbos en plaatsen van bijenkasten en het herbouwen van de vervallen schuren op het terrein. Genoeg werk aan de winkel! Daarnaast leent het terrein zich voor prachtige fotoshoots. Zowel particulier als zakelijk. Een zwangerschapsshoot heb ik gedaan, een nieuw kledingmerk van Nynstyles is hier gefotografeerd, de teamfoto's en portretten van verloskundigenpraktijk Dokkum zijn hier gemaakt en nog een andere bedrijfsshoot heeft hier plaatsgevonden. De combinatie van natuur en rustieke gebouwen zorgt voor een afwisselende sfeer.


Nieuwsgierig? Wil je samenwerken? Op zaterdag 3 en 10 oktober houden we Plukdag. Wees welkom en kom vooral op de fiets!
272 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page