top of page
  • Foto van schrijvermijkebos

Update 't Landje van Dokkum

Bijgewerkt op: 15 nov. 2021Vorig jaar, rond deze tijd, waren we druk bezig met de voorbereidingen voor de plukdagen. Ook hadden we veel gesprekken gevoerd met gemeente en omwonenden en andere partijen voor onze planvorming. Helaas duurt het allemaal langer dan verwacht. Na de zomervakantie '21 hebben wij opnieuw ons plan ingediend. Er is inmiddels ook weer veel gebeurd en ook die ontwikkelingen hebben we erin opgenomen. Bijgesloten het plan voor diegene die geïnteresseerd is.


Ook hadden we dit jaar graag weer plukdagen gehouden. De kou en harde wind van het voorjaar heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat er niet tot nauwelijks fruit aan de boom hangt. We houden helaas daarom geen plukdagen. Wellicht dat we op een ander moment, later in het jaar nog een soort open dag houden met een update van de ontwikkelingen.


We waren uitgenodigd op vrijdag 26 november 2021 door Stichting Alde Fryske Tsjerken om tijdens een verhalenavond in de kerk van Oostrum onze plannen te delen. Helaas gaat dat niet door wegens de nieuwe corona maatregelen.


NB. Op de foto siert onze neefje Huub. Hij hielp Opa Bos met het grasmaaien.
Wijzigingsplan Tichelwei 26a 270921
.pdf
Download PDF • 63.70MB

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page